KBE 150 R keménységmérő gép

Termék specifikációk

Full automata, kimagaslóan felhasználó­barát, nagy teljesítményű digitális keménység­mérő szabványos keménységméréshez.

A KBE 150 R elektronikus Rockwell keménységmérő gép motoros fejmozgatási funkciójának köszönhetően lehetőség adódik a nagyméretű, nehéz vizsgálandó darabok kényelmesebb vizsgálatára. Képes a szabványos és nem szabványos mélységmérési eljárások teljes körű, precíz elvégzésére. A vizsgálófej mozgatása fokozatmentesen hajtható végre.

Ez a konstrukció lehetővé teszi a rendkívül magas alkatrészek vizsgálatát is az opcionális vizsgáló terület növelésnek köszönhetően. Így a vizsgálati tér akár 900 mm-ig is megnövelhető. Speciális esetekben a vizsgálati mélység növelésére is szükség lehet. A KBE 150 R berendezés esetében 350 mm mélység érhető el.

A stabil vizsgálat végrehajtása érdekében a gyártó ezt a berendezést állítható lábazattal szerelte fel, így a berendezés optimálisan egyensúlyba hozható.

Az LCD kijelzőn kényelmesen kiválaszthatók a vizsgálati darabokhoz beállított programok, melyből összesen 200 db-ot képes menteni a berendezés, ezt egy listában összegzi, melyből a mérés előtt egyszerűen kiválaszthatjuk a kívánt applikációt.

Szabvány szerint választható vizsgálati eljárások:

  • Rockwell – DIN EN ISO 6508, ASTM D 785, ASTME 18
  • Golyónyomásos keménységvizsgálat: DIN EN ISO 2039 T1 (műanyagokhoz)
  • Nem standard vizsgálati eljárások:
  • Vickers – mélységmérés HVT 30-100
  • Brinell – mélységmérés HBT 2,5/62,5 – 2,5/187,5 – 5/250
  • Rockwell-Makro HMR 5/250

A berendezéshez opcionálisan adatgyűjtő szoftver (KB Hardwin XL Basic) is kérhető, mely lehetővé teszi a vizsgálati paraméterek strukturált tárolását egy számítógépen, valamint azok gyors jegyzőkönyvezését. A jegyzőkönyvek személyre szabhatók így egyéni formátum kialakításával a vizsgálatok elvégzése után azonnal dokumentálhatók az eredmények.

Kérjen ajánlatot erre a termékre!

A Hardtest Kft a német KB Prüftechnik cég magyarországi képviselője.

A KB a vezető keménységmérő gép gyártók specialistájaként saját know-how-ját egy egyedi márkanévvel fémjelezte.
Világszerte több ezer keménységmérő gép viseli ezt a nevet, és a mai napig is folyamatos fejlesztő munka folyik.

A KB Prüftechnik kínálatában található keménységmérőgépek: Rockwell, Brinell, Vickers, Automata, Univerzális és egyedi kiépítésű keménységmérő gépek.

A referenciák a széles termékpalettát tükrözik: Autóipar és az autóipar beszállítói, Gépgyártás, Fémfeldolgozás, és további High-tech ágazatok, valamint Oktatási intézmények.

Kapcsolat

HARDTEST Ipari Kereskedelmi Kft.

Cím: 1214 Budapest, Erdősor u. 167.

Telefon: +36 1 420 8590

Mobil: +36 20 463 8351

Email: info@kemenysegmerogep.hu

Nyitvatartás: H - P / 8:00 - 16:00

 

Copyright 2023 Hardest Kft. © Minden jog fenntartva!